Salvia nemorosa

Zoekt u een plant met een prachtige kleur? Dan is de salvia nemorosa de juiste keuze voor in uw tuin. Kenmerkend voor deze plant is de vroege bloei. In tegenstelling tot andere planten bloeit de salvia nemorosa al vanaf mei. De bloei kan wel tot eind augustus duren. Doordat er diverse soorten planten zijn, is het moeilijk om over alle planten apart wat te vertellen. De karakteristieke eigenschappen van de salvia nemorosa zijn over het algemeen wel hetzelfde. Zo hebben bijna alle soorten geen last van de winterperiode. Lees snel verder voor meer details over de salvia nemorosa. Hier lees meer.

Salvia nemorosa

Salvia nemorosa onderhoud en water geven

In vergelijking met andere planten hoeft u bij de salvia nemorosa weinig aandacht te besteden aan de onderhoud van de plant. Over het algemeen wordt de plant hoogstens 60 centimeter. Met het planten van de salvia nemorosa heeft u te maken met diverse insecten. Vooral bij bijen is dit een populaire plant. Als u een kleine tuin heeft is het de vraag of de salvia nemorosa wel geschikt is voor uw tuin. Indien u toch kiest voor de salvia nemorosa kunt u bijvoorbeeld ook een net aanschaffen wat zal helpen bij het beschermen tegen insecten.

Salvia nemorosa aanschaffen

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor de salvia nemorosa is de grote vraag waar u de plant kunt aanschaffen. Tegenwoordig kunnen planten ook via een webwinkel worden gekocht. Veel tuincentrums beschikken over een webwinkel waar u aankopen kunt doen. Uiteraard kunt u zelf naar een tuincentrum gaan en daar de planten aankopen. Het voordeel hiervan is dat u de plant direct zelf kiest en geen verzendkosten betaalt. De Salvia nemorosa is een plant met diverse soorten. Hierdoor is het moeilijk om een bepaalde prijs aan te geven. Wel kunt u uitgaan van een minimumprijs van 2 euro per plant. Tips en trucs via tuinplantenzo.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *